ammi's

Nattuggla

INREDNING Permalink0

Uppe mitt i natten som vanligt 🙄 Tur att jag inte har skola imorgon iallafall! 

Dagen har gått till att fixa och trixa i Andreas lägenhet, och jag åkte även hem en sväng till min lägenhet och hämtade grejer och lite sådär. Det gör rätt ont i hjärtat att åka till min fina lägenhet, kommer ju förmodligen behöva säga upp den eller hyra ut i andrahand. Jag känner mig inte direkt hemma på denna sidan av stan (Öster), hittar inte i området eller nåt. Saknar mitt Väster och allting där, buhu 🙁 Jaja! Får se hur det blir, hoppas hyresvärden tillåter andrahandsuthyrning så jag slipper säga adjö helt till lägenheten.

Idag var det iallafall småfix som gällde, typ. Vi hade inte fått upp några gardiner, de låg kvarliggandes i en påse. Så jag tog en sväng till Busfrö och köpte gardinstänger! Blev även två tavlor till köket, ljushållare, tvålpump, en liten plast-kaktus och hushållspappershållare. Jag tog massa kort i affären osv, så fick Andreas välja, haha. Det var lyckat!

Här är de första bilderna från inuti lägenheten iallafall! Tyvärr får jag inte bestämma helt över inredningen, som förut, men jag gör mitt bästa 😅

Paret som suger på att planera

ME, MYSELF & I, VANLIGA DAGAR Permalink0

För 2-3 dagar sedan eller nåt fick jag reda på att Andreas skulle flytta igår, fredag alltså 😂 Inte för att det var något problem, eftersom jag typ hade packat med än honom, (packade massa nödvändiga saker typ köksgeråd, mattor, gardiner, lampor, ljus osv som jag hade dubbelt av). Det visade sig komplettera de grejer han hade att ta hemma, så det var verkligen tur att jag fixade det, haha! Så nu är han faktiskt helt inflyttad. Sen behövs det självklart köpas endel och även hämtas lite mer från min lägenhet, så ni får se bilder när allt ser bättre ut! Men det var snabba ryck igår iallafall, haha. Upptäckte även idag att det finns ett gym nere i källaren, eller ja, några maskiner 😂 Sjukt najs ju, kanske kan få mig att börja träna igen!


Nog om det. Idag åker jag till mammsen och får träffa kusin Elina för första gången på väldigt länge 😍 Blir sjukt mys och trevligt! Måste sätta fart och göra mig iordning nu dock, haha. Är jättetaggad iallafall! Och såklart på att träffa fina familjen också ❤️
Påskledigt

OUTFITS/JAG JUST NU, VANLIGA DAGAR Permalink0

Nu är jag och Andreas lediga till och med måndag! Hur skönt? Imorgon får Andreas nycklarna till nya lägenheten också, men själva flytten blir inte den här helgen. Vi får väl se när han känner sig redo, haha! Kommer säkert åka dit med lite småsaker i helgen iallafall. 


Jag köpte ny mobil igår förresten 😍 Det var verkligen på tiden! Haft iPhone 5S i nästan 4 år, helt sjukt att tiden kan gå så snabbt? Fast hade två olika då eftersom den första gick sönder. Köpte iallafall en iPhone 6 guld igår! Så himla go är den, tycker inte alls det är jobbigt/ovant att skärmen är större och så. Mycket bättre upplösning på skärmen och goare känsla! 
Annars har det väl inte hänt så mycket mer det senaste. Jag ska förmodligen åka upp till mamma i helgen och äta lite påskmiddag eller något, umgås med dom och ha det allmänt mysigt 😃

Till top