ammi's

Nattuggla

INREDNING Permalink0

Uppe mitt i natten som vanligt 🙄 Tur att jag inte har skola imorgon iallafall! 

Dagen har gått till att fixa och trixa i Andreas lägenhet, och jag åkte även hem en sväng till min lägenhet och hämtade grejer och lite sådär. Det gör rätt ont i hjärtat att åka till min fina lägenhet, kommer ju förmodligen behöva säga upp den eller hyra ut i andrahand. Jag känner mig inte direkt hemma på denna sidan av stan (Öster), hittar inte i området eller nåt. Saknar mitt Väster och allting där, buhu 🙁 Jaja! Får se hur det blir, hoppas hyresvärden tillåter andrahandsuthyrning så jag slipper säga adjö helt till lägenheten.

Idag var det iallafall småfix som gällde, typ. Vi hade inte fått upp några gardiner, de låg kvarliggandes i en påse. Så jag tog en sväng till Busfrö och köpte gardinstänger! Blev även två tavlor till köket, ljushållare, tvålpump, en liten plast-kaktus och hushållspappershållare. Jag tog massa kort i affären osv, så fick Andreas välja, haha. Det var lyckat!

Här är de första bilderna från inuti lägenheten iallafall! Tyvärr får jag inte bestämma helt över inredningen, som förut, men jag gör mitt bästa 😅

Till top