ammi's

På bättringsvägen

VANLIGA DAGAR Permalink0
Igår sov jag till och från hela eftermiddagen och kvällen. Sen sov jag även som en stock hela natten. Välbehövt för att bli av med förkylningen! Kändes mycket bättre idag så blev en tur på mellandagsrean IGEN.. Nu måste jag sluta, haha. Men det har inte blivit så mycket klädshopping faktiskt.. (Måste göra mig av med massa kläder). Istället blir det som sagt inredning och det är ändå bra tycker jag! En dag kanske man sitter med en större lägenhet eller hus och då har man en hel del att inreda huset med. Får visa köpen någon annan dag. Det är en stor dag imorgon (nyårsafton), så ska försöka få lite sömn!3 dagar på mellandagsrea

SHOPPING Permalink2
Ska inte sticka under stolen med att rea gör mig helt crazy.. Speciellt inredningsbutiker. Ni såg ju de två sakerna jag kom hem med första dagen. Dag 2 kom jag hem med en ny lampa, en kavajliknande sak från H&M, en ljushållare från riverdale och ett Yankee ljus "cosy by the fire".. Yankee candles är alldeles för dyra för en student, så passade på att köpa ett som var på rean för 150 kr, haha.
Även igår var jag och Isak på stan och skulle leta nyårskläder åt honom. Hoppas han tycker jag är grym att shoppa med! Det senaste året har jag hittat kläder åt honom som blivit hans favoriter senare. Hoppas det gäller samma med de kläder han köpte igår. Blev ett par svarta jeans till nyår, en blårandig skjorta, en blank/ljus "silkesskjorta" och en fluga! Sen avslutade vi dagen med pizza. Så näääjs. Igår kväll och idag är jag dock svinförkyld. Är glad att jag hann med allt spring på mellandagsrean innan förkylningen blev värre. Å andra sidan tycker jag det är skönt att vara ute i kylan när man är täppt och näsan rinner. Aja, hoppas det är på bättringsvägen imorgon. 
Som jag har suktat efter denna lampa! Sket i att den inte var på rea, kunde inte låta bli att äntligen köpa. 

God fortsättning

SHOPPING Permalink0
Min "fortsättning" idag började med att jag blivit förkyld, blä. Det har bara börjat dock, så passade på att försöka göra så mycket jag kunde innan det blir värre. Var på mellandagsrean cirka 1,5 timme, har diskat, plockat och tvättar nu också. Så det är skönt! Vill nästan plocka bort julpyntet redan nu, känns så rörigt i lägenheten, men ska försöka ha kvar det någon vecka till!Två grejer jag fyndade på mellandagsrean!
Till top