ammi's

Black friday och julskyltning

SHOPPING Permalink0
Blev galet mycket shopping i helgen, ops! I fredags var det ju black friday, så på internet var det typ 20% rabatt på varje shoppingssida nästan, och på stan var det också en massa rea! Sedan var det ju dessutom julskyltning på stan igår, då affärerna hade öppet längre än en vanlig söndag, och dessutom fortsatte dom med black friday-rean, haha. Blev shopping både till mig själv och julklappar, så nu har jag checkat av julklappar till tre personer. Skönt!
Visar lite smink och grejer som jag fyndade på black friday och julskyltning. Kläderna får jag visa någon annan gång!
 
Läppstift från Gerard Cosmetics i färgerna Vintage Rose, Underground och Nude! Behöver aldrig mer köpa läppstift typ, nu har jag finaste färgerna, haha.
 
Rosa/roséguld klocka från Ur & Penn
 
Olika produkter från The Body Shop i doften "Vanilla Chai".. Var 25% rea på även deras butik här i stan, såå najs!

Helgen

OUTFITS/JAG JUST NU, PARTY PARTY!, VANLIGA DAGAR Permalink0

Så trött efter helgen, haha. Vänt på dygnet lite, får lägga mig tidigt ikväll och försöka vända tillbaka det! I fredags blev det utgång med Andreas och Danne. Första gången på flera månader som jag var på krogen! Självklart var det helt dött för att det var helgen innan löning, haha.. Men vi stannade en stund och jag sänkte en 6:a tequila, och sen gick vi vidare till hemmafest istället! Var där ända till in på småtimmarna, hade jättekul verkligen. Dagen efter var jag sjukt trött och hade lite bakisångest. Tittade på två filmer på 3:an bland annat. Brukar nästan aldrig kolla film men det är något speciellt med att kolla filmer som går på tv! Mysigare på något sätt. Den ena hette The Rebound och var faktiskt den bästa jag sett på länge! Rekommenderas.

Idag har vi varit en sväng hos Andreas föräldrar i Tenhult och fikat och tjötat lite. Får bli söndagsmys resten av kvällen. Hoppas på att veckorna går snabbt nu fram till den 5:e december då det händer något jättekul! 🙈 Får skriva om det nästa gång ☺️

Fika med Erica

VANLIGA DAGAR Permalink1

Haft en peeeerfekt dag! Gårdagen också faktiskt 😊 Blev julklappsshopping igår, och lite till mig själv, bland annat ett dyyyrt kosttillskott. Jag provade det hos mamma och fick sån magisk energi så var tvungen att köpa det själv! Hoppas verkligen det var kosttillskottet det berodde på. Tänk om det är så enkelt att man kan hitta en lösning (kosttillskott) till att man har noll motivation, ork, livsglädje osv. Isåfall är just den lösningen ovärderlig för mig..

Jag tog ett beslut för två veckor sedan som baseras på att jag fortfarande har saker att reda ut med mig själv och att jobba med. Jag har (som jag skrivit om tidigare) genomgått en enorm personlig resa de två senaste åren, som har gjort mig så pass psykiskt stark att jag kunnat ta mig an saker som jag ALDRIG hade vågat hoppats på ens. Jag tänkte lite att nu är alla "problems solved" typ, att nu är jag redo för resten av mitt liv. Det var väldigt blåögt tänkt av mig, för självklart kommer det bakslag då man inser att vägen på resan är jävligt kringelikrokig ändå! Ursäkta för att jag uttrycker mig i metaforer, jag kommer berätta mer konkret om det när jag känner mig redo helt enkelt! Det är inte så allvarligt som det låter, haha. Jag är en känslomänniska och därför får jag det nog att låta lite dramatiskt, men det är helt klart en jobbig grej för mig. Det är också anledningen till att jag inte orkat blogga, och inte riktigt orkat svara på kommentarer på exempelvis instagram och andra sociala medier. Men jag kommer tillbaka!! ❤️

Till top