ammi's

Guten Morgen

OUTFITS/JAG JUST NU, VANLIGA DAGAR Permalink0

Dags för jobb igen efter dels världens förkylning och även några dagar ledigt! Ser ändå fram emot dagen. Så rädd att barnen ska glömma mig för att jag bara är vikarie och inte är där hela tiden. Hann verkligen bounda med många av barnen förra veckan och kollegorna är så himla goa också.


Det är så himla olika mellan olika avdelningar och förskolor kan jag säga. Har ändå varit på några olika ställen och vissa har jag inte alls trivts på med tanke på deras syn på barnen osv.. Jag är den som alltid vill ha god stämning på avdelningen trots att barnen är stökiga eller annat. Gäller att bidra med bra energi istället för att typ skälla, klaga, gnälla osv. Då blir ju både barn och personal bittra. Antar att det kan finnas liknande problem inom andra yrken, alltså dålig energi och negativitet osv. Sånt kan till och med få en att vilja byta yrke, men när man kommer till en avdelning man trivs på så är det sååå värt det. Nog med babblet nu. Hoppas ni får en bra dag!

Får köra på gårdagens dutch braids idag (inbakade flätor fast tvärtom), sjukt smidigt att ha håret under kontroll när man jobbar på förskola!

Är det inte det ena...

VANLIGA DAGAR Permalink0

Så är de det andra.. Haft en rätt turbulent jobbvecka faktiskt 😂 i början mådde jag bra, sen var jag sviiiintrött med huvudvärk på onsdagen. Åkte hem och la mig nästan direkt efter jobbet så jag fick 12 timmars sömn den natten, haha. På torsdagen var jag lite piggare igen, hade bara huvudvärk, men när jag kom hem på eftermiddagen insåg jag att jag åkt på världens förkylning och var helt död verkligen. Hade knappt märkt det på jobbet för då tillåter jag mig typ inte ens att känna sånt, så det bara exploderade hemma.. Sjukanmälde mig faktiskt inför igår, fredag. Tur var väl dock det, för när jag skulle ta hand om världens diskberg här hemma (som vuxit pga jag jobbat), så kräktes jag av lukten av sur mjölk?!?! Trodde direkt att jag fått magsjuka som går på förskolan, men det försvann lika plötsligt som det kommit. Väldigt märkligt haha. Min kropp bara protesterar mot allt jobb, och nej jag är inte gravid 😂 Nu är jag iallafall ledig några dagar, har ju helg givetvis. Nästa torsdag ska jag vicka några timmar, men får se om de kanske kallar in mig fler dagar! 

Läggdags typ

VANLIGA DAGAR Permalink0

Väckarklockan är ställd på 05:30.. Kanske är normal tid att gå upp för andra, men jag som behöver sjukt mycket sömn måste typ sova strax, haha! Det suger. Känns inte som man har någon fritid när man jobbar (och dessutom lägger typ 1,5 timmar på bussresa). Men jag får tänka att det bara är denna veckan också, och sen har jag inget inplanerat, yaay! Stor eloge till dom som jobbar heltid alltså.. 

Nu kollar jag Mello på tv4play men det är rätt långtråkigt ändå, slutar bara med att jag tar upp mobilen haha! Jaja, natti på er så länge❤️

Alltid trevligt att komma hem till fina, snittskurna blommor efter jobbet 😍
Till top