ammi's

Självstudiedag

VANLIGA DAGAR Permalink0

Haft självstudiedag idag, som tur är. Hade inte orkat upp till skolan tror jag. Känner mig så konstig! Helt tung i kroppen och snuvig typ, men känner mig ändå inte förkyld? Väldigt konstigt. Hoppas inte det är något virus på G. Har typ bara sovit idag för jag har inte orkat göra något. Egentligen har jag massor att göra. Den här kursen verkar rätt intensiv, man ska typ skriva en halv sida reflektion på engelska inför nästan varje föreläsning.. Dessutom har jag massa annat som hänger över mig, blah.. Men det löser sig nog! Blir alltid såhär halvdeppig och stressad på hösten. Kvällarna blir mörkare och mörkare och man är lixom tillbaka i verkligheten igen. Tur man har bästa sambon som får en att tänka på annat ❤️

Insparksfestivalen

PARTY PARTY!, VANLIGA DAGAR Permalink0

Idag har man varit lite småsliten! Framför allt för man sovit väldigt lite de två senaste nätterna, alkoholintaget har varit lagom ändå. Igår var det ju som sagt insparksfestivalen på högskoleområdet! Jag, Andreas, Lukas, Danne och Hampus var där. Danne och Hampus "smugglade" vi in, för de är ju inte studenter. Det var inte så svårt ändå! Det var helt SINNES mycket folk där. Vi kom vid 20-tiden typ och redan då var det långa köer till toaletterna. Senare på kvällen var det verkligen trångt överallt.. Och området är ändå stort lixom. Köerna till toaletterna och baren var typ oändliga. Måste varit flera tusen pers där, så det var rätt fett!

Blev väldigt besviken på scenen och musiken dock. Ljudsystemet var nog nåt av det sämsta jag varit med om på festival. Kollade bara på Panda da panda och man hörde knappt alls vad han sjöng, och musiken lät väldigt konstig. Måste varit något "fel" med inställningarna på högtalarna osv, eller så var det bara uselt ljudsystem! Vi drog därifrån vid 22:30-tiden kanske, för Andreas mådde lite dåligt (inte pga alkohol, det var något annat).

Drog hem till lägenheten efter en stund och fortsatte festa där! Det eskalerade dock, hehe. Killarna shottade slivovica som Andreas köpt med sig från Kroatien. Så de blev liiiiite fulla. En rolig grej som hände var att Danne mådde lite dåligt och däckade inne på toan, och han vägrade typ flytta på sig, hahah. Så vi fick gå på toaletten nere i källaren resten av kvällen/natten, och lampan är typ sönder där nere så det är helt kolsvart, och varje gång glömde man mobilen också så vi alla typ virrade runt och gick in i väggar/dörrar och skit 😂
Sammanfattningsvis är jag nöjd med kvällen ändå! Vet inte riktigt om vi är med på insparken något mer dock, jag funderar på att åka till mamma imorn till onsdag eftersom jag har studiedagar. Andreas verkade inte heller så taggad på att festa mer, han har lite längre skoldagar än mig också!

Jag är så het. Kan någon svalka mig?

VANLIGA DAGAR Permalink0

Klockan är snart 23 på kvällen och det är fortfarande 21 grader ute.. I lägenheten är det 26 grader. Alltså det är fan plågeri mot oss som bor här, egentligen. Pratat med fler som bor i huset och dom tycker det är lika jobbigt som jag. Det här lägenhetshuset har typ någon jäkla växthuseffekt.. Antagligen för att det finns så sjukt många fönster, (fler än på många andra lägenhetshus). Det värsta är dock att det bara går att öppna ett fönster i varje lägenhet, de andra fönstrena har inte handtag.. Så det går knappt vädra ut eller något? Imorgon ska det dessutom bli 29 grader och sol, vilket är värre än idag, så då lär det ju knappt gå att vara i lägenheten. Skiter i att jag är bitter svenne och klagar på värmen just nu. Det är inte kul när svetten rinner av att bara sitta och kolla på TV, och behöva gå runt med en blomspruta med isvatten för att använda på sig själv och svalka ner sig.. Aja.

Annars då? Nu är nästan halva insparken förbi och vi har misslyckats rätt hårt med att vara taggade varje kväll, hahah! Vi drack igår i hälsoparken och träffade lite av Andreas nya klasskompisar. Var rätt dött i parken igår dock så vi stack hem igen och drack mer + tjötade. Jag, Andreas och Lukas alltså. Tillslut var klockan typ 12 så vi hade tjötat bort flera timmar, hahah! Dessutom hade vi glömt att dricka på slutet, så ingen var särskilt taggad på Akademien vid det laget. Men vi tvingade oss dit ändå och det var helt smockat med folk! Alla verkade typ dräggfulla också så vi kände oss lite för nyktra och stela, heheh. Dessutom skulle vi upp hyfsat tidigt idag så vi pallrade oss hem igen och däckade så småningom. Fick kanske 5 timmars sömn innan det var dags att gå till skolan. När skoldagen var över ville vi typ bara sova/vila, så det blev inget festande alls ikväll. Imorn däremot är vi igång igen! Och inte minst på lördag då det är "insparksfestival" med artister så som Hoffmaestro, Rebecca & Fiona och Panda da panda. Tagga!!!

Trött tjej som svalkar sig med glass denna tropiska natt.
Till top