ammi's

Ärenden i Mullsjö

VANLIGA DAGAR Permalink0
Hade bokat tandläkartid i Mullsjö idag, eftersom min lilla visdomstand börjat se konstig ut. Har frisktandvård så det var helt gratis, så jävla gött. Trodde undersökningen skulle kosta ändå eftersom jag bokat den själv, och det ingår bara 2 undersökningar på 3 år. Men behövde inte betala för den 😃 Tänderna var som de ska också, hade bara fått en liten missfärgning på visdomstanden.

Passade på att klippa mig här i Mullsjö efteråt också, vågar typ inte gå till någon ny frisör i stan, så töntig är jag. Men det är kul ändå för man känner ens frisörer i Mullsjö. Fick samma kille som alltid klipper mig, typ. Han är några år äldre än jag och trots att han kanske bara klipper mig 1-2 gånger om året så minns han saker jag sagt vid det förra frisörbesöket, så coolt haha! Så man känner sig ändå som en speciell kund, hahah. 
Bild på håret kommer nog, men det är inga stora förändringar. Bara mycket fräschare.

Nu ska jag hem till denna killen

Min sovalkov

INREDNING Permalink0
Gjorde om min sovalkov i helgen. Så nöjd med min insats, haha! Blev mycket mysigare och framför allt mer praktiskt. Förut stod TV:n på ett litet bord vid sängkanten och jag och Andreas försökte alltid få täcket att ligga helt platt, så det inte skymde undertexten på TV:n, haha! Flyttade upp TV:n i fönstret istället som vi ändå alltid har nerdraget. Så har vi massa ljus på det lilla bordet istället, älskar det!
Vände på sängen och lite annat också, tur att sovalkoven är exakt 2x2 meter.

Ingången till sovalkoven!Blivit en tråkig tjej, eller?

ME, MYSELF & I Permalink2
Spenderar helgen hemma, som vanligt nu för tiden! Det slog mig att jag festar till det max 2-3 gånger i månaden nu för tiden, haha. Rätt stor skillnad jämfört med för ett år sedan, då det kanske blev 2-3 gånger i veckan?! Inte konstigt att man tröttnat på det.. I och för sig har jag världens finaste kille nu ❤️ 
Haha.. jag har fått några utskällningar för att jag sagt att jag inte vill festa lika mycket när jag har kille. Folk tolkar det väl som att jag endast festat för att träffa killar, men det har handlat om att jag inte klarar av att sitta ensam hemma varje kväll.. Och verkar som att folk bara vill umgås med en när man festar. Tycker inte någon har rätt att skälla på en för att man inte är med. Umgås gärna nykter istället, vilket jag anser är mer kvalitetstid, men den sortens förfrågan får man ju aldrig. Lite synd.
Jaja, är glad att Andreas orkar/vill vara med mig så mycket som han är ❤️ Saknar verkligen inte den gamla ensamheten i min lägenhet!

Snapchat for the win
Till top