ammi's

Barnskötare

VANLIGA DAGAR Permalink0
Äntligen helg!!! Så välförtjänt. Slitit med den h*lv*tes j*vla hemtentamen i princip hela dagen, förutom när jag var ute i Mullsjö en snabbis för att visa upp belastningsregister och så vidare. Fick då reda på att jag räknas som barnskötare nu, bara för jag går förskollärarprogrammet. Så jag får högre lön och är inte längre "vem som helst" som jobbar inom barnomsorgen, det är alltid kul att höra! 

Nog om det. Skickade in hemtentamen typ 1,5 timme innan deadline. Då var jag lagom trött på den kan jag säga. Orkade knappt läsa igenom den för det tog 20 minuter eller något... Längesen jag skrev så lång text. Puh. Så nu har iallafall min hjärna kastat in handduken och är redo för mycket vila..

Är såhär glad för det är helg!

På rosa moln

VANLIGA DAGAR Permalink0
Nu har Andreas varit hemma i 2 dagar, hihi. Helt glömt bort att blogga. I måndags när han kom hem var lätt den bästa dagen hittills i år! Vi tog igen för alla hjärtans dag och myste hela dagen.

Nu är det dock back to real life igen. Andreas jobbar 7-16 och jag har en fet inlämning på fredag så jag sitter typ dagarna i ända med den.. Ska vara 6-7 sidor, suck. På fredag ska jag dessutom till Mullsjö också, måste visa upp mitt tomma brottsregister för att få lön och så vidare. Känns som livet flyter på rätt bra för tillfället ändå!Alltid lika nojigt att få polisbrev innan man kommer på vad det är, haha. Dock får det inte öppnas förrän jag sitter med vikarie-ansvarig i Mullsjö. Hon måste öppna det, hemskt ju haha! Även om man vet att det är tomt brottsregister så är det lite läskigt.

Cha cha, solen skiner här i Lkpg..

VANLIGA DAGAR Permalink1
och jag har glömt att skicka in en individuell reflektion. Inlämningsdatum var för 3 dagar sedan. Skrev till Elin i panik, och hon bara "VA?! Jag med!! När skulle den in?!?!". Haha, skönt att det inte bara är jag som glömmer totalt ibland. Haft tankarna på annat plugg och Andreas som nu kommer hem om mindre än 24 timmar. Jag vet inte om den här gången har varit värre eller bättre än förra gången han var borta, men jag hade iallafall glömt hur konstigt och jobbigt det känns när man är utan varandra mer än en vecka. Det är precis som att hjärnan hanterar det på ett speciellt sätt, tillslut känns det som en dröm att han ens funnits typ, men drömmen kommer uppfyllas igen om ett dygn! 😍 Må det inte vara så här jobbigt att vara ifrån varandra i framtiden...
 
Har iallafall varit hos mamma sedan igår, vilket alltid får mig på bra tankar! Igår hade vi lördagsmys och kollade på två filmer, "Cake" och "Morning Glory". Den första var ganska mörk och deppig, men den andra kan jag varmt rekommendera! Hade även med mig en egen godispåse på typ 1 kg hit, PLUS ett halvt kg med bara lakrits som mamma och Olle älskar. Tanken vara att min egna feta godispåse skulle räcka till Andreas kom hem, men det är tveksamt nu, hehe. Mamma och Olle åt inte bara upp all lakrits de fick, utan mer än halva min godispåse också, hahah! 😉 Jag känner nog inga godisgrisar som dom.. Men det gör inte så mycket. Jag älskar att KÖPA godis men sen äter jag kanske max 5 små godisbitar på ett dygn, så förstår inte ens varför jag köper det eftersom det räcker i veckor då..
 
Mitt frukostsällskap! 
Till top