ammi's

Spring time!

SHOPPING Permalink0
Idag är det verkligen första riktiga vårdagen, tycker jag 😃 Sol och 15 grader, svettades till och med i vårjacka utomhus! Gick upp rätt tidigt idag för jag ville gå till en flyttrensning/loppis i grannkvarteret. Det öppnade kl 10 så det var typ jag och 3-4 till som hängde där på låset, haha. Tjejen sålde massa som hon INTE ville ta med i flytten. Typ allt kostade ynka 10 kr st, och sen skänkte hon även en hel del eftersom det var i rätt använt skick liksom. Slutade med att jag gick därifrån med två påsar fulla med saker. Bland annat kläder, ett smycke, fotoram, en filt, en fin glas-skål osv!
 
Mest kläder blev det dock till mamma, då jag lärt mig nu vad hon vill ha för stil på kläder, och tjejen hade faktiskt precis samma smak som mamma! Så det blev tre tunikor till henne (två var gratis), och tre st sjalar för 10 kr styck. Älskar att hitta kläder till nära och kära, typ skicka en bild på plaggen och få svaret "Köp!". Hennes kläder kostade totalt 40 kr då, och det jag hittade till mig själv kostade typ 50 kr! Hur värt? Älskar loppisar/second hand faktiskt, handlar mer och mer på det nu för tiden! Väldigt nödvändigt nu också när jag och Andreas ska flytta om ett tag, då får vi ju plats med lite mer saker som inte går här!
Det är inte fastställt än när flytten blir, men Andreas flyttar nog före mig. Dels för han vill (och behöver) prova på att bo själv och lära sig allt man behöver ta hand om då, hehe, och dels för att det är tre månaders uppsägningstid på den studentlägenheten vi har nu. Men just det! Soffa och TV har vi redan köpt, så det kan jag visa bilder på!
 
Nu till något helt annat, lite tråkigare.. Ni har nog märkt att jag blivit mycket sämre på att blogga. Jag antar att intresset helt enkelt har dött lite, och det känns som att man skriver liknande saker varje dag, typ. Har inte ett så jättevarierande liv just nu (förutom att vi flyttar till större lght), och jag använder mest bloggen för "dokumentation" typ. Alltså för att kunna gå tillbaka i arkiven och se vilket år det var si och så, och se hur man verkligen förändrats och utvecklats som person. Lite som en dagbok. Sen har ju instagram och snapchat bara blivit större och större, och där är jag ju också aktiv, så det blir lätt att man lägger upp samma bilder här som på insta och snap. Det känns både lite överflödigt och tjatigt tycker jag. Jag är inte direkt någon hobbyfotograf som har massa bilder att variera med..
 
Det jag vill komma till är att min blogg är nog inne på sista refrängen, så som det ser ut nu iallafall, tyvärr. Jag kommer fortsätta göra inlägg i samband med flytten, för det är ändå något jag tänkt skriva om och vill även dela med mig av bilder på hur det kommer se ut, och inredas såklart. Men efter flytten, när vardagen flyter på igen, så är min tanke att jag kommer hålla mig till instagram och snapchat. Kanske ändrar jag mig efter ett tag och vill börja skriva av mig/blogga igen, men jag tror tyvärr att tiden som en flitig bloggare är förbi. Det är lite tungt ändå eftersom bloggen varit som en dagbok och hängt med sedan 14-15 årsåldern, men allting har ju ett slut, och som sagt så har instagram och snapchat tagit över "blogg-rollen" litegrann. Vilket är synd på ett sätt eftersom det är mindre personligt än en blogg. Men nog om det! Jag uppdaterar här ett tag till, och efter det får ni mer än gärna följa mig på instagram och snap 😊 Nu blir jag lite långrandig känner jag, så avslutar detta inlägg med en bild på loppisfynd jag gjorde för någon vecka sen!
 
 

Vad hände?

VANLIGA DAGAR Permalink0
Alltså, jag hänger inte med riktigt i mitt egna liv just nu, hahah. Jag och Andreas har pratat ett tag om att skaffa större lägenhet, typ byta denna mot en större hyreslägenhet då. Så vi har letat och letat och det har ju gått sådär. Sen för några veckor sen så sa Andreas föräldrar att dom kan hjälpa Andreas ta lån och köpa en bostadsrätt istället, om vi hittar en bra dvs. Jag tänkte ju att det kunde ta månader eller år att hitta en bra bostadsrätt att köpa, men nehe, förra veckan hittade Andreas föräldrar en som skulle passa oss. En central 2:a på 57 kvm och inglasad balkong (rena drömbalkongen). Andreas och jag gillade också lägenheten väldigt mycket. De var på visning och allt, och sen helt plötsligt började de delta i budgivningen, och SEN BARA LA DOM VINNARBUDET. Allt gick så jävla fort, hahah. Så nu har jag och Andreas blivit med bostadsrätt, hur sjukt är inte det? Jag har bara sett bilder, så har inte sett den IRL eftersom allt gått så sjukt fort. Ska lägga upp bilder här när jag hittar dom igen!!! SÅ JÄKLA TAGGAD!
 
Tänk att jag och den här killen flyttar ihop i bostadsrätt <3
 
 

En helt vanlig lördag

VANLIGA DAGAR Permalink0

Idag vaknade jag alldeles föööör sent. Men drabbades av lite drama i natt så somnade nog inte förrän kl 10 imorse, jobbigt värre. Men det är sånt som hör till livet helt enkelt. Idag är det därför lugnare här hemma än i ett kloster, hahah. Är helt död. Har kollat på finalen av Mello trots att jag inte någon av deltävlingarna, men tyckte att en helt okej låt vann iallafall! Den var lite fyndig med showen och allt 😊


När man lika gärna kollat på ett typiskt svenneprogram kan man lika gärna köra all in och kolla på Lets dance också, haha! Har det mest i bakgrunden typ, lite mysigt sådär 😂


Måste dela med mig av vidrigaste kommentaren jag fick på min säng-annons jag la ut.. Trots att killen trodde han var charmig så fullkomligt kokade jag och skrev att sånt inte är okej att skriva. Fick då sjukaste svaret tillbaks, på sandlådenivå haha.... Kan tillägga att min sambo aldrig varit på ett gym så vet inte vad han yrade om 😂 synd att kommentarerna blev borttagna, men admin kickade iallafall killen.. Alla tjejer måste sätta ner foten när det gäller sexistiska kommentarer! Girlpower!!!
Till top