ammi's

Gott nytt år!!!

OUTFITS/JAG JUST NU Permalink0
Blir en lagom hemmafest med goa vänner :) Känns som man börjar bli för gammal för det där "fullt ös medvetslös" på nyår, är så taggad på att bara njuta av umgänge och stämningen!!

Monday

ME, MYSELF & I Permalink0
Sitter hemma i Mullsjö helt forever alone, yay. Får väl gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon för att klippa mig, har nog aldrig haft såhär ovårdat hår innan. Känner mig så ofräsch! Kanske färgar det mörkare efter nyår med när det finns lediga färgningstider igen :)

Fick nyårsklänningen idag också! Är så sjukt nöjd, kunde inte varit bättre. Första gången jag haft tur med nyårsklänning. Den kommer nog användas fler gånger också eftersom den passar till vanlig fest, den har inte en massa paljetter, utan är enkel, classy och sexig :)

Chillar galet

VANLIGA DAGAR Permalink0
Godkväll, säger jag kl 03:30 på natten, hehe. Varit dålig på att blogga de senaste dagarna, men jag har typ shoppat på mellandagsrean och chillat med Robin. Festade litegrann igår med. Pappa är ju i Kenya just nu så är inte superkul att vara själv hemma. 

Är astaggad på nyår just nu faktiskt!! 
Beställde nyårsklänning ifrån Nelly, dock  avskyr jag seriöst att beställa från nätet, gör nästan aldrig det. Fick också beställa samma order två gånger, för läste efter jag beställt första gången att det tog 3-5 arbetsdagar att levereras, så det skulle inte hinna hit till nyår. Fick då beställa en gång till med express-leverans, så får jag helt enkelt skicka tillbaks den andra leveransen.......Testade hur mitt och Robins barn skulle se ut för skojs skull, (vi är bara vänner). Men älskar att det tydligen skulle se ut som Putin???
Till top