ammi's

Sista augusti

VANLIGA DAGAR Permalink1
Är så extreeemt sliten.. Vet inte varför. Stackars Andreas som får ligga och rulla tummarna medan jag är totaldäckad emellanåt, haha! Helgen var grym för övrigt, kanske är därför jag är så sliten. Men det var ett dumt val att dricka alkohol på penicillin (hade urinvägsinfektion), mådde inte så superbra. Var som vanligt jättekul att träffa kusinerna, och jag tror vi kommer ses oftare framöver ❤️Nästan enda bilden jag tog från helgen. Är sämst på att ta bilder!! Antingen ligger mobilen på laddning när jag festar eller så glömmer jag helt enkelt bort det.

Det regnar och det slutar aldrig

VANLIGA DAGAR Permalink0
Efter solsken kommer regn antar jag. Buhu. Vill inte ha höst. Eller vill jag det? Lite mysigt med jacka, vantar, mörker osv. Eller nej... Det är det inte. Usch och fy. 
Men hur mörkt det än blir (både ute och psykiskt). Så har jag världens bästa familj och vänner som skiner upp tillvaron ❤️ Och framför allt, världens bästa kille som har spenderat nästan all sin lediga tid med mig det senaste, och jag kan inte tacka honom nog för det. Han är bäst verkligen, jag vet inte ens om jag förtjänar all kärlek han ger mig. Han är nog min största motivationskälla just nu, och jag är övertygad om att hösten, skolan och mörkret inte kommer bli något problem så länge jag känner såhär. Allt känns så mycket tryggare och roligare än innan! ❤️

Vi är bäst!

Helgen

PARTY PARTY! Permalink0
Hade världens bästa helg!! Om jag ska skriva om allt roligt som hände så skulle inlägget bli längre än Bibeln, hehe. Det var insparksfestivalen i fredags, var sjukt kul, men synd att bara studenter fick vara där. Dom sålde bara öl och cider också, så jag smugglade in lite sprit i BH:n, hihi. Det var totalförbjudet egentligen. (Robin, bli inte arg om du läser detta). Maskinen avslutade kvällen på scenen och FAN vad fett det var. Tyvärr dog min mobil precis när dom började spela, men det kanske var lika bra. Blev så inne i spelningen att jag nästan grät när dom spelade mina favoritlåtar ❤️

Även i lördags blev det fest och utgång, med inga mindre än mina kusiner! Också superbra kväll, hoppas dom åker hit oftare 😃 dock blev jag och Elina utkastade från krogen för vi kissade på pissoaren, HAHAH, men vi garvade mest åt det.. Vakten var så sjukt arg på oss, vet inte vad det var för fel på honom. Han typ drog oss genom halva krogen och skrek på de andra vakterna att de inte fick släppa in oss igen, men vi gick en runda, berättade för polisen om hur vi blivit behandlade, och sedan lyckades vi komma in igen! Tar ett tag innan jag glömmer den kvällen, haha.
Till top