ammi's

Pendeltåg

VANLIGA DAGAR Permalink0
På g till mamma för lite quality-time! Plus byte av linser. Sen på söndag följer hon med mig till lägenheten och fixar lite. Fina mamma.

20 år tog det för mig innan jag började dricka kaffe, hahaha. 

Dagarna bara går..

VANLIGA DAGAR Permalink0
Dag 4 i lägenheten! Haft lite fullt upp så glömt bort att blogga, haha. Trivs jättebra hittills iallafall! Visst kan man känna av separationsångesten då och då, men denna veckan har jag kunnat gå upp 2 timmar senare än vanligt, definitivt värt det :) Har sovit jättebra också faktiskt, trots att jag har uppblåsbar madrass som läcker luft, hehe. Har dock varit hos pappa och ätit eller köpt färdigmat, för mina köksgrejer är hos mamma, plus att dumma kylskåpet här fungerar inte. Fått slänga mjölk och leverpastej redan, sjukt irriterande, men jag har kontaktat hyresvärden nu så jag får hjälp. Annars är allt bara plus iallafall! 

Invigde lägenheten med lite caps i onsdags också (en drinklek), så vi var ett litet gäng här. Sedan blev det akademien som vanligt. Ikväll är det tacokväll på aka också, så jag och Elin ska dra dit, chill!


Pyssel och inflyttning!

VANLIGA DAGAR Permalink0
Skolan var underbar idag också. Bara en massa skapande och pysslande. Fanns en massa olika stationer, bara fantasin satte gränserna för vad man kunde göra :)

Sen efter skolan hyrde pappa ett litet släp och så tog jag mitt pickpack. Så jag har flyttat och grejat hela kvällen, och nu ligger jag här på luftmadrassen i lägenheten. Väldigt mysigt blev det! Har dock fler möbler hos mamma som ska flyttas hit. Känslorna är blandade faktiskt. När pappa och Isak åkte kändes det ungefär som man lämnades på förskolan när man var liten, lite ångest. Men en kort stund efter var jag glad igen! Nu ska jag njuta av längre sömn än vanligt, slippa pendla.
Till top