ammi's

Working eight to five

VANLIGA DAGAR Permalink0
Jadu, den dagen jag har ett riktigt heltidsjobb lägger jag nog ner bloggen. Orkar knappt göra någonting på fritiden nu, haha! Gym är bara att glömma. Vi har självklart skoluppgifter som vi ska göra under VFU:n också, alltså hur tänkte dom där? 
Sen är jag lite halvdepp också. Höstdepression kanske? Saknar mamma :( Saknar även sommaren och saknar att må bra i vardagen. Vilket jag faktiskt inte gör just nu. Är verkligen en människa som behöver trygghet, och nu när det har varit tusen förändringar och nya situationer det senaste, då mår jag inte alls så bra. Men thats life, hoppas man vänjer sig. Sökte dock studentboende idag! Att åka buss/tåg 6 mil totalt per dag blir ju också ett stressmoment, så jag tror, eller jag vet att det skulle gynna mig att komma in till stan igen. Inte säkert att det blir av, men kan ju alltid söka boende iallafall, sen får man överväga om det är värt att ta studielån och allt det där. Vi får se.

 


Aw yeah

VANLIGA DAGAR Permalink0
Godkväll! Ligger hemma i soffan nu och kollar på fångarna på fortet, välbehövligt. Gårkvällen var rätt go! Först förfest med Elin, Gabbi, Martin, Isac och många fler. Sen drog vi till Sliver. Var så jäkla mycket rök ifrån dansgolvet att hela lokalen var dimmig, till och med inne på toaletten, så najs hahahah.. Älskar att stå mitt i dimman så man inte ser någonting, sjukt kul haha!
Sen avslutades kvällen med Donken där jag och Elin beställde 20 st chicken nuggets ihop, asgott. 

Idag var det meningen att jag skulle shoppa men det gick inte bra alls. Hade gjort värsta listan med saker jag skulle kolla på, bland annat höstskor och vinterjacka. Slutade med att jag åkte hem tomhänt för jag kunde inte bestämma mig mellan två jackor jag hittade, blev nästan galen haha. Fuck it typ. Får väl ta med mig något smakråd som får bestämma åt mig.Sjuk utsikt ifrån förferren.


Dimmigt som sagtTörstig

OUTFITS/JAG JUST NU Permalink0
05:30 ringde klockan imorse, är galet trött, men vad gör det? Nu är det helg efter en hård vecka och dags att få tillbaka tagget på livet!
 
Är på väg in till stan för att möta upp Elin och Gabbi. Är även förkyld som få men tacka Gud för smink. Har inte heller sminkat mig under VFU:n hittills, så känner mig extra fin nu :) Sjukt tagg!
 


Till top