ammi's

Sista gången

VANLIGA DAGAR Permalink0
Förmodligen sista gången jag behöver äta penicillinkur på ett tag nu. Sen kommer dom ge mig förebyggande medicin mot urinvägsinfektioner, om det fortsätter. Så trött på helvetet! Påverkar hela allmäntillståndet också, så är ju förmodligen därför jag har ont i kroppen osv.. Det värsta är att tvinga sig till skolan hela denna veckan när kroppen skriker att den inte orkar. Suck.


Ont i kroppen

INREDNING Permalink0
Vet inte vad det är med mig. Haft konstant ont i kroppen och känt mig konstig i några dagar nu. Misstänker att jag har urinvägsinfektion igen med. Seriöst, har testat ALLA knep för att inte få det? Men inget fungerar?

Har tagit beslutet att Milton får åka hem ett tag, iallafall denna veckan när jag har skola varje dag.. Så testar jag leva som vanligt, börja gymma osv igen, för den här värken i kroppen klarar jag inte. Varit helt förstörd den här helgen. Vet inte om det kan bero på att jag knappt rört mig alls när Milton varit här, han vill ju inte gå långa promenader och jag kan inte åka iväg. Hoppas bara det är tillfälligt, vill ju ha min bebis här 😔

Ändrade om i lägenheten igen, haha! Kan aldrig bestämma mig. Köpte en gosig matta på Rusta för 99 kr med 😃 eller tog två stycken så det ser ut som en stor! Jättenöjd, ser så fräscht ut.

Helg redan

INREDNING Permalink0
Nu har jag tagit helg, yay! Ledig imorgon fredag. Lite sugen på att åka upp till mamma i Linköping nu, men tar det nog nästa helg när Andreas är i Köpenhamn. Passar på när han är borta, haha. Vi har haft det så mysigt det senaste med Milton. Andreas är arbetslös just nu med. Hans säsongsjobb var slut, så vi har massor av tid tillsammans ❤️ Jag har ju självstudier typ var och varannan dag. Kan inte klaga, hehe.

Fixade en massa i lägenheten i förrgår. Älskar verkligen det, blir helt i extas när jag får greja och inreda. Dock måste jag hitta passande gardiner snart...
Till top