ammi's

Motivationen tryter

OUTFITS/JAG JUST NU, VANLIGA DAGAR Permalink1

Livet känns lite extra tungt just nu. Supermörkt ute, stress med plugg som ska lämnas in på lördag, och på måndag börjar fem veckors helvete höll jag på att säga. Praktik i Mullsjö. Det ska självklart bli kul att komma ut och jobba med barnen, men dagarna kommer bli sååå långa med pendlandet, och dessutom har vi en massa plugg och uppgifter som är kopplade till praktiken. Känner inte riktigt att det finns något att se fram emot, förutom en gnutta längtan efter jullovet, men då kommer det ju vara ännu mörkare och kallare. Bläää. Nja, finns inte så mycket ljus i tillvaron just nu, bokstavligt. Hoppas att det kommer kännas bättre när man kommit in i praktiken lite.. Nu ska jag se på bonde söker fru och stänga av hjärnan lite, ciao!

Välförtjänt helg!

VANLIGA DAGAR Permalink0

FYFAN vad trött jag varit de senaste dagarna, knappt orkat gå ut med Milton, så Andreas har fått ta honom endel, haha. Anledningen till att jag varit så trött är skolan. I onsdags hade jag examinationsseminarium, i torsdags grupparbete hela dagen då vi spelade in en "talkshow", och igår hade vi heldag med redovisningar då vi visade vår talkshow och sådär. Så det var väldigt roligt!

Var dock väldigt nära på att försova mig totalt igår. Andreas väckte mig 40 minuter innan jag började, och frågade om jag inte skulle gå upp. Jag var totalt förvirrad och kollar på klockan och blir helt chockad. Jag har alltså stängt av alarmet HELT, i sömnen?! Detta har ALDRIG hänt mig tidigare. Jag brukar ha full kontroll och vaknar direkt när alarmet går, och trycker på snooze isåfall, men igår hade jag alltså stängt av det. Har dessutom verkligen inget minne av att alarmet ringde? Frågade Andreas och han intygade att mitt alarm hade ringt och allting. Så jävla läskigt.. Har aldrig förstått mig på människor som sagt att de stängt av alarmet i sömnen, men nu har det hänt mig för första gången. Sån himla tur att Andreas väckte mig, annars hade jag haft en väldigt arg grupp i skolan, haha.

Kolla Milton i bakgrunden haha! Ser ut som en liten spökhund.

Shopping is cheaper than a psychiatrist

VANLIGA DAGAR Permalink1

Unnat mig lite shopping det senaste, hihi. Eller lite och lite.. Väntar på beställningar från H&M och JFR också, taggad! Ska ju snart ha praktik, så då kommer jag spendera typ 0 kronor i de fem veckorna. Orkar verkligen ingenting mer än att jobba då, sover typ resten av dygnet, blääh. Så får unna mig nu när jag har chansen 😂

Till top