ammi's

Snart sommarlov!

SHOPPING Permalink0
Bara två veckor skola kvar nu 😃 vet inte vart tiden tar vägen? Gjort mer än hälften av min utbildning nu, alltså två år. Om ett och ett halvt år är jag legitimerad förskollärare. Känns så konstigt! Vill nästan inte ta examen för trivs så bra med att gå i skolan. Det passar mig som är lat, hahah. Det låter nog konstigt, men att jobba heltid är ju nästan döden. Kan inte påstå att jag lägger ner mycket tid på skolan.

Helgen var väldigt bra för övrigt! Mors dag-firande, fest med vänner och Jönköpings stora vårmarknad. Fyndade lite på den men orkade inte gå där så länge pga allt folk. Har shoppat lite väl mycket det senaste ändå, på second hand dock. ÄLSKAR second hand. Man kan verkligen hitta grejer i nyskick som typ ingen annan har. Fyndade både kappa och väska förra veckan. Väskan var helt ny med plastskydd och prislapp på. Vill nästan inte shoppa i vanliga affärer längre. Har även lämnat in massor med kläder på second hand för jag orkar inte sälja på loppis-sidor. Man får 50% av loppispriset in på kontot när kläderna säljs, så det är faktiskt asbra. Dessutom är det så mycket bättre för miljön. Mer grön shopping åt folket!

Här är jackan/kappan jag fyndade för 60 kr på myrorna!

Och nya väskan som jag ÄLSKAR. 150 kr och då var som sagt prislappen och allt kvar! Den var från oasis från början 😍

Grattis till min förebild ❤️

VANLIGA DAGAR Permalink1
Idag fyller min vackra mamma 51 år! Tyvärr har jag inte kunnat träffa henne idag, ibland suger det att man valde att bo kvar i Jönköping.. Men imorgon åker vi till henne och firar henne med buller och bong, eller ett lugnt firande, det spelar ingen roll! Saknar henne varje dag. Hade aldrig kunnat önska mig en bättre mamma. Under mina 21 år har hon alltid stått på min sida, hon har varit den som stöttat mig som mest, under både fysisk och psykisk smärta. Och mamma, du ska veta att när folk säger att jag är lik dig, blir jag så himla glad! ❤️Mat

VANLIGA DAGAR Permalink0
Eftersom jag gått upp några kilo sedan jag och Andreas flyttade ihop (hehe), så har jag testat göra nyttigare mat här hemma! Är sånt dilemma med vikten dock. När jag är smal/vältränad vill jag ha större bröst och röv, och nu när man gått upp lite har man större bröst/röv, men är samtidigt större på andra ställen, haha! Vet inte riktigt vad jag gillar bäst. Tycker det är fint att vara både slank och kurvig. 

Tillbaka till maten. Gjorde först en pasta med bara grönsaker, som blev asgod. Den kunde varit nyttigare dock, hade vispgrädde som "sås", men eftersom det var första gången jag gjorde den med bara grönsaker så ville jag ändå se till att den blev krämig och god!
Igår testade jag också göra omelett med skinka och sparris, plus spenatstuvning på det. Blev också ungefär lika gott som jag väntat mig! Men gjorde omeletten i ugnen och den ville aldrig stelna till 100%, så testar nog göra på spisen nästa gång.

Pastan, som kanske inte var supernyttig men vegetarisk iallafall!


Omeletten och spenatstuvningen. 
Till top