ammi's

*Alla svordomar som finns*

VANLIGA DAGAR Permalink0

Fyfan vad förbannad jag blev häromdagen.. Skrev ett aslångt inlägg om Andreas och mig på vår årsdag. Det längsta inlägget jag skrivit på något år kanske. Men vad händer? Jo när jag väl är nöjd med min långa text och ska publicera, så börjar appen lagga och det typ laddas men slutar aldrig.. I över en timma väntade jag på att den skulle "ladda klart", allt för att inlägget inte skulle försvinna. Har även mejlat blogg.se för att kolla med dem om det på något sätt sparas så jag kan få tillbaka min text, men det är väl inte så stor chans. Var såååå himla ledsen.

Berättade för Andreas och han var ledsen med mig och fick trösta mig. Det är sådana saker som får en att vilja sluta blogga helt. Det är inte första gången bloggappen är konstig. Och nu när jag ska blogga tänker jag bara på min superlånga text som jag aldrig kommer kunna skriva likadan..

Jaja, grattis min älskling på vår årsdag häromdagen ❤️ Jag är jätteledsen att du inte fick chansen att läsa mitt långa inlägg om hur jag ser på oss ❤️

Its too late now to say sorry

VANLIGA DAGAR Permalink0

Bloggat så himla dåligt det senaste, jag vet. Får skylla det på några dagars segling och lite annat skojigt. Har iallafall massa att berätta om nu så har material till några inlägg, hihi.
I måndags hämtade Andreas föräldrar oss tidigt och så begav vi oss till Kämpersvik där deras segelbåt ligger! Så fin var den. Förväntade mig typ att det skulle vara trångt som i ett tält eller något, men det var mycket större. Var inga problem att sova i den i 2 dygn. Skulle egentligen blivit 3 dygn men Andreas blev så allergisk. De har nämligen haft hund i båten och han verkar vara extremt allergisk mot vissa hundar.

Första stoppet med båten blev på Kosteröarna. Det var naturreservat där så man fick inte köra bil eller något, fanns bara cyklar att hyra så ALLA cyklade runt. Aldrig sett så många cyklar på samma vägar, haha. Ena dagen cyklade vi 1,5 mil på ön och åt jättegod mat och låg lite på en strand, bland annat. Snacka om att man hade ont i rumpan efter den cykelturen, haha.

För övrigt blev jag väldigt intresserad av segling och "båtliv" efter dessa dagar. Även om det tar flera timmar att färdas korta avstånd med båt så var det mycket roligare än vad jag trodde! Och man typ glassar och solar hela dagarna. Det är framför allt mysigt med båt och jag blev faktiskt aldrig sjösjuk, så verkar som jag har bra "båtgener", haha. Dock är det så sjukt dyrt med allt som har med båt att göra.. Men när man blir äldre/pensionär kanske det är värt!

Deras fina båt
 
Andreas och hans pappa styr och spanar!
 
 
Grebbestad, jättefint ifrån havet.
 
 
 

Thriftshopping

SHOPPING, VANLIGA DAGAR Permalink0

Stod ju och sålde på megaloppis här i Jönköping igår! Gick jättebra och var JÄTTEROLIGT. Inte bara att sälja en massa utan också att prata med "bordsgrannarna". Var en jättetrevlig tjej som stod bredvid mig och sålde retro grejer. Slutade med att vi samarbetade och hjälpte varandra om den andra ville gå runt och kolla. Köpte även en gammal läderväska av henne jättebilligt. Man verkligen ser hur gammal den är! Tycker det är så häftigt med så gamla grejer. Den blir perfekt att ha på Emmaboda, har varit på jakt efter en liknande.

Jag stod där i ungefär 6 timmar och sålde mer än hälften av vad jag tog med mig. Så är minst sagt nöjd. Nackdelen är dock att man gärna fyndar en massa där också, hehe. Så fick med mig lite kläder för 5-10 kr styck. De flesta köpte jag mest för Emmaboda, hahah. Blir alltid så varje år, att man planerar festivaloutfitsen!

Fina läderväskan för 25 kr, har säkert varit dyr en gång i tiden! Älskar även godisleggingsen, dom är lätt mina favoriter av alla fynd. Blir typ glad av att bara ha på mig dom. Så skönt material också!
 
Random toppar för 5-10 kr. Älskar när det är leopard-mönster som detalj, haha.
Lite mer random. Förutom kimonon, den köpte jag på busfrö (modern secondhand), alltså inte igår på loppisen. Och den är LÄTT det finaste/bästa jag köpt på länge. Är såååå glad att jag kom över den. Så sjukt fin och speciell.
Till top