ammi's

Gårdagen

DREAMHACK Permalink1
Var ju en snabbis på DH igår med brushaaan. Blev bara 4-5 timmar.. Men fortfarande värt 150 kr för att få uppleva stämningen, och träffa kusinerna med :) Vill typ inte acceptera att man är mycket äldre än genomsnittet på DH :( Ska fan trotsa det och vara där mer, älskar stämningen som sagt.

Ska snart åka upp till mamma igen, Isak är där också. Jag klarar inte riktigt av att sitta här hemma, får ångest och tänker på en massa saker som har med skolan att göra. Ska iallafall på samtal på studenthälsan på onsdag och ta tag i livet. Imorse när jag vaknade fick jag ångest för att det var ljust ute, ville att det skulle vara mörkt och natt så man får sova. Vill vakna den 11:e december när vi åker till Gran Canaria. Åhh :)

Tävlade med ungdomens nykterhetsförbund, (hahahahhaha).. Ser ni vem som är min bror? ;)

Fan vad vi garvade åt den här bilden.. Isaks kompis ser ut som en trädgårdstomte.. Och älskar att det är två som spelar schysst, och en som ba "Hej".. HAHAH.

Snabbvisit i mitt andra hem!

VANLIGA DAGAR Permalink0


Muntlig examination

VANLIGA DAGAR Permalink1
Usch fyfan vilken natt jag har haft. Allt tack vare att vi hade muntlig examination idag, antar jag haha. Jag la mig typ efter midnatt någon gång men somnade inte helt förrän 05:30. Däremellan slumrade jag till ibland men vaknade med ett ryck precis innan jag skulle somna in. Sen började jag drömma sjukt läskiga drömmar, bland annat att vi hade demoner i vårt hus och det var ALLTID mörkt, gick inte tända lampor längre i huset. Hade även en demon i mig som mamma fick driva ut som om hon var någon präst. Sjukt.

Sen ringde klockan vid 08 och då hade jag fått knappt tre timmars sömn, haha. Bara till att pallra sig till skolan och försöka förbereda sig lite inför examinationen. Mötte även upp Robin som är världens bästa stöd. Examinationen gick okej, får komplettera för att jag inte visste vad Jeans Piagets begrepp assimilation och ackumilation betydde. Suck. Men väldigt många andra fick också komplettera. Vi är ju newbies trots allt.

Lagom blek man är, men det blir det ändring på snart, hihi :D
Till top