ammi's

Dag 2

ALANYA Permalink0
Ligger och steker vid poolen nu! Legat här hela dagen förutom när vi lagade mat. Blev fiskpinnar och nudlar för mig, haha.. 
 
Igårkväll blev det krök på terassen med Erica, och sen lugn utgång! Gick hem vid 2 typ och däckade.. Ärligt talat så känner jag mig typ för gammal för att stå och veva på the doors! Är inte lika kul längre iallafall :( men ikväll ska vi festa med några svenskar, hoppas dom är goa!
 Godkväll ifrån Alanya

ALANYA Permalink0
Nu har vi snart spenderat vår första dag här! Känns bra hittills, vädret är ju inte att klaga på, och har hyfsat bra wifi på hotellet för en gångs skull! Lite ovant att inte ha all inclusive eller AC på rummet bara.. Vi bor längst upp på takvåning också vilket gör att solen ligger på och steker hela tiden, men har sjukt stor terass som vi kan sola på! Det är bara dom längst upp som har det, hehe..
 
Imorse var jag på turkiskt bad för första gången.. Tog 4 timmar allt som allt, vi skrubbade oss med salt i en saltgruva, badade i lera, badade bastu och till sist fick vi även helkroppspeeling och massage. Så det lossnade sjukt mycket gammal hud, haha, äckligt egentligen. Hoppas att brännan håller längre nu!
 
Nej nu ska vi snart gå och köpa lite vodka, sen får vi se hur kvällen blir! Bara sovit nån timma i natt så man är väl inte jättepepp, men det kanske ordnar upp sig ändå!
 Landvetter Airport

VANLIGA DAGAR Permalink1
Om en timme drar vi! Helt ofattbart att vi snart befinner oss i Alanya med 30 grader och sol. Verkar ju som att sommaren i sverige är inställd eller något, jävla väder!Till top