ammi's

Hemtentatider

VANLIGA DAGAR Permalink0
Imorgon vid midnatt är det dags för hemtenta-inlämning igen.. Är sååå stressad just nu. Den här hemtentan har varit extra knepig tycker jag, handlar om hur man ska bemöta barn i förskolan som har särskilda behov osv. Det har jag inte så mycket erfarenheter av än, så man får läsa läsa läsa om det för att kunna skriva något. Har krigat mig fram till nästan 3 sidor text nu, och började i förrgår.. Så ja, man fastnar rätt ofta och länge.

För övrigt är jag i Linköping hos mamma och bror 😊 Mammas kille är i Pheonix på jobbresa, så avis.. Är jättefint väder där. Lite tråkigt att jag måste plugga när jag väl är här hos dom, men får nog mer gjort här ändå än hemma. Trots att hundar och katter distraherar en genom att typ gå på laptopen så är det inte lika distraherande som en gullig sambo som typ vill se film ☺️ Nu måste jag fortsätta, tjing!

Knife cut

VANLIGA DAGAR Permalink0
Det var sjukt ovärt att laga mat idag.. Skulle göra favorit i repris. Kycklingrullader lindade i bacon, men för det första så blev det inte ens lika gott som första gången, och för det andra så cuttade jag mig djupt as fuck när jag torkade rent diskbänken. Låg ju såklart en kniv med skaftet neråt i diskstället. Jag blev helt chockad att det kom så mycket blod, det hade bara "stuckit till" när jag kom åt kniven så trodde inte det var så farligt. Sen var det blod typ överallt och Andreas fick ta hand om mig och min lilla finger, haha. Jag höll på att svimma pinsamt nog, jag tror jag skadar mig för sällan.. Det slutade blöda tillslut och jag fick ett Hello Kitty-plåster hihi. Tur att knivsår läker fort.Påsk update

PARTY PARTY! Permalink0
Idag återuppstod Jesus, tror jag. Gött iallafall för det betyder ledigt, hihi! Behövdes verkligen efter påskafton. Gårdagen (påskdagen) är typ en dimma, jag och Andreas kom hem på morgonen efter att ha festat hela kvällen/natten/halva morgonen. Var på Sliver där vi fick betala 250 kr i inträde. Rena rånet, men det är väl på grund av alla raggare som även kommer hit på påsk på grund av motormässan. Så krogarna vet att de kan ta betalt..

Det var hyfsat kul iallafall! Blev drama på slutet, men det händer ju när två personer har så starka känslor för varandra, hihi. Speciellt när andra tjejer, (nämner inget namn), kärar ner sig i Andreas och klänger och ljuger. Jaja, inget jag ska behöva lägga ner energi på men på fyllan får man sina flipp! Igår gick dagen åt att sova, eftersom vi kom hem på förmiddagen som sagt, haha. Glad fortsatt påsk på er!Faceswap med Gonzo
Till top