ammi's

Juletider

SHOPPING, VANLIGA DAGAR Permalink0

Kom hem igår igen efter att ha tillbringat juldagarna hos mamma i Linköping! Det var jättemysigt, men hade ingen julkänsla direkt 😔 Kanske berodde det på det äckliga vädret. Hade bara sovit några enstaka timmar på grund av att det blåste som f*n natten till julafton, fönstrena skallrade och det regnade hårt rakt på vårt sovrumsfönster. Så det var nog också en anledning till att julkänslan sabbades lite! Juldagen däremot var hur bra som helst. Isak och Olle drog i väg och köpte världens coolaste TV på mellandagsrean, hela 65 tum var den så det kändes typ som man upplevde filmen på riktigt haha. Dessutom har de skaffat hemmabiosystem så ljudet var grymt och det lät även bakom oss osv!


På annandagen begav jag och mamma oss ut på mellandagsrean, yaay! Även då hade vi det jättemysigt och kul, förutom att när vi skulle gå ut ur bilen vid köpcentret så blåste och regnade det satan, så vi blev dyngsura den lilla biten vi sprang till dörrarna! Vi fyndade däremot en hel del, trots kaoset och allt folk. Tur att jag var på bra humör, annars hade jag nog helst gjort krokben för alla som trängde sig, hahah. Det var första dagen shoppingcentret var öppet för mellandagsrean, och märkte att det lönade sig att vara där redan då. Fick tag på jättefina rea-produkter på framförallt Kicks. Mamma köpte Britney Spears parfym för halva priset osv! Gick även en stund här i Jkpg på mellandagsrean igår, och då var allt det vi köpt redan slut, så vi hade tur 😊

Dygnat!

OUTFITS/JAG JUST NU, VANLIGA DAGAR Permalink0

Jag och Andreas har vänt på dygnet så sjukt mycket det senaste! Till och med så illa att vi inte sett mycket av dagsljuset under vår vakna tid, och det blir man ju ÄNNU mer trött av, fy 😞 Mörkret är verkligen det värsta med den här årstiden, och att naturen är så grå och livlös.. Kylan och snön gillar jag faktiskt i jämförelse då 😅 Idag, eller i natt, bestämde vi oss iallafall för att dygna så vi kan vända tillbaka dygnet igen och förhoppningsvis vara vaken under alla ljusa timmar, haha! 


Sagt och gjort, vi gav oss f*n på att inte somna, så jag körde tvättid kl 08-12 imorse, och sen drog vi till A6 för att handla de där sista små julklapparna som man kommer på i sista minuten typ! Andreas erkände att han inte köpt någon julklapp till mig så han sa att jag fick välja något fint i en affär istället, hahah. Han är underbar på alla sätt men särskilt mycket fantasi har han inte alltid ❤️ Iallafall så sa jag typ lite på skämt att jag önskade mig ett dubbeltäcke (vilket är svindyrt), så att vi kan sova mysigt utan att någon av oss råkar sno allt täcke, hahah! Andreas tyckte det var världens bästa idé, så det slutade med att vi köpte ett gemensamt på Ikea, (påslakan till det var ju inte heller särskilt billigt för övrigt..)

Förstår inte varför jag/vi inte tänkt på det tidigare! Eller jag har tänkt på det men aldrig nämnt det för Andreas. När vi bäddade sängen hemma sen så tyckte han att det var det bästa vi investerat i vårt förhållande, "vårt första, gemensamma täcke" sa han. Så söööt hahah! ❤️ Julklappen till mig fick bli något annat, som ni kommer få se 🤗

Så glad för er skull!

OUTFITS/JAG JUST NU Permalink0
Igår var det en VÄLDIGT speciell dag. Jag och Isak var bjudna på bröllop, och inte vilket bröllop som helst, utan pappas. Jag är så glad att han slipper leva ensam mer, och dessutom har hittat kärleken igen och är lycklig. Bröllopet ägde rum kl 16 men vi var i mullsjö klockan 14 redan, eftersom jag skulle hjälpa Lucie (pappas nyblivna fru) med brudklänningen! När pappa hämtade oss på stationen hände för övrigt något hemskt men roligt, hahah. Isak drog världens vurpa när han skulle gå in i bilen, och lyckades få lera/smuts på hela ena sidan av byxbenet hahah! Han hade dessutom ljusa chinos på sig. Det var bara att slänga in dem i tvättmaskinen hos pappa, och sedan avbryta programmet och torktumla på extra torrt, men de var dessvärre ganska fuktiga ändå när det var dags att åka till kyrkan. Stackars Isak haha!
 
För övrigt var det jättekul att hjälpa Lucie med klänningen, jag har aldrig sett en så vacker brudklänning IRL. Den hade snörning i ryggen och massor med "diamanter" och spets. Såååå fin, vill själv ha någon liknande när jag gifter mig, någon riktig prinsessklänning. Vigseln i kyrkan var också lyckad och spännande. Jag var den enda brudtärnan och stod därför framme vid altaret. Fick också hålla i brudbuketten när de skulle sätta på ringarna. Så himla romantiskt och stort! Efteråt samlades vi och åt mat och tårta, och hade jättetrevligt. Jag, Isak och hans flickvän satt med min storebror, hans fru och deras barn. Vi var det ungdomliga bordet och hade jätteroligt när vi satt där, haha. Synd att man bor så långt ifrån dem..
 
Gissa förresten vad jag gjorde efter middagen? Jag höll tal. JAG. HÖLL. ETT. TAL. JAG....!!!!! Tivlade under hela dagen på om jag skulle göra det eller inte, jag har ju mer eller mindre haft fobi för att prata inför grupper/folkmassor men har nästan inte alls problem med det nu. Är så jäääääkla stolt över mig själv! Det här talet var bara en bekräftelse på att jag verkligen lyckats övervinna min största rädsla. Jag darrade lite när jag höll talet, men annars gick det fint, tror jag iallafall haha! Det verkade vara uppskattat och flera kom och sa att jag var modig och att talet var fint. Jag kände att det var det finaste jag kunde ge pappa, bättre än en bröllopspresent, och därför var det ett självklart beslut. Jag kommer att lägga upp talet här, och även en massa bilder. Så länge får ni nöja er med några enstaka!

 
 
Min klänning jag köpte i sista minuten innan bröllopet, hihi. Älskar den, så funderar på att ha den på nyår också!!
 
 
Till top