ammi's

Sliten tjej

VANLIGA DAGAR Permalink0
Så arg på mitt immunförsvar idag. Blivit förkyld för andra gången på tre veckor, och imorgon natt åker vi till Alanya. Perfekt att vara förkyld när man ska flyga och så vidare. Kan ingen söva ner mig tills jag blir frisk igen? Blir så trött!!!

Inte bloggat de senaste dagarna för jag har haft endel att göra inför Alanya, plus att Andreas har varit här, så vi har myst mycket också ☺️ Igår träffades gänget och planerade inför resan till Alanya. Känns overkligt att vi åker imorn natt..
Nu ska vi fortsätta kolla på svenska hollywoodfruar och gotta oss med godis!Bakis på en tisdag

PARTY PARTY! Permalink3
Blev lite (mycket) fest igår, haha. Skulle egentligen till måndagsklubben för första gången i år, men vi blev så fulla så vi stannade kvar på förfesten hos Danne. Andreas och Elin stannande också så jag klagade inte! Hade jättekul verkligen, men blev rätt full och jag får sån ADHD då. Vi lagade mat och scones, haha, sen skulle jag diska det vi använt men det slutade med att jag diskade ALLT från festen, och plockade undan burkar osv. Tog nog minst 45 minuter. Får såna ryck ibland, om jag påbörjar något så slutar jag inte förrän allt är klart, haha. 

Sen gick jag och Andreas hem till mig, cirka 2 km. Det var minst sagt ett äventyr, haha. "Vållande till annans thug life", hahah. Sjukt bra kväll som sagt. Vaknade lagom bakis imorse men som tur var hade jag världens bästa kille vid min sida. Varit med varandra i 7 dygn nu, hur orkar vi? Haha..


Emmaboda 2015

EMMABODAFESTIVALEN Permalink0
Fy vad jag hatar när jag totalt glömmer bort att blogga, blir så mycket att sammanfatta när man tillsist kommer på det.. Kom iallafall hem från bästa Emmaboda igår! Skulle egentligen åkt hem idag, men värsta ovädret med klass 1-varning slog till under gårdagen, så vi kände att det inte var lönt att stanna. Jag vet inte om jag fattat riktigt att jag är hemma igen, eller förstår knappt att jag varit där, gick så sjukt fort, haha! Men kan nog faktiskt säga att detta var det bästa Emmaboda hittills, trots att vissa kvällar var så sjukt kalla att jag knappt orkade gå på spelningarna. Blev även sjuk andra kvällen och låg och skakade med 39 graders feber. Gick till sjukstugan och dom eskorterade mig till akuten. Fanns inte så mycket dom kunde göra egentligen förutom att konstatera hur hög febern var, men jag knaprade alvedon och sen var allt som bortblåst. Sjukt konstigt. Som tur var hade jag världens bästa kille som låg och pussade på mig resten av kvällen/natten och såg till att jag inte blev värre!

Annars har jag delat sjukt fina minnen med Camp creepy doll. Måste erkänna att stunderna då vi drack och umgås var bäst! Det slog som sagt alla andra år då vi i princip bara haft kul på fyllan på natten. Så himla kul att kusinerna var med oss. Det jag tar med mig från Emmaboda 2015 är nya sjuka minnen, förbättrade relationer och finaste killen som jag inte lämnat många timmar efter Emmaboda. Är hos honom nu, så ni får ursäkta om inlägget är lite osammanhängande.
Till top