ammi's

Rosenrot

OUTFITS/JAG JUST NU, VANLIGA DAGAR Permalink0

Vaknade vid Andreas första alarm imorse, kl 05:30. Kunde inte somna om efter det, är helt chockad haha! Igår var jag svintrött så tog lite vitaminer och kosttillskott, bland annat rosenrot som jag köpte för ett tag sen. Det ska vara väldigt uppiggande så funderar på om det är därför jag är så morgonpigg idag. Ligger och kollar på Nyhetsmorgon och har tvättid. Är knappt något folk i huset eftersom alla har sommarlov och åkt hem, så kan typ tvätta när jag vill!

Annars då? Har inte så mycket att göra på dagarna förutom att typ städa och greja. Ska inte säga att jag avundas dom som jobbar, men det suger lite att vara HELT ledig. Har knappt några pengar heller, haha. Har smsat flera förskollärare jag känner och sagt att jag kan jobba hur mycket som helst, ifall de behöver vikarie. Behovet verkar dock vara lågt nu på sommaren.

 
 

Midsommarnatt

PARTY PARTY! Permalink0
Hetaste midsommaraftonen på länge.. 27 grader och jättekvavt, men hellre det än regn som det brukar vara! Dock kom ju åskan som ett brev på posten. Natten till midsommar somnade jag och Andreas inte förrän sent eftersom det blixtrade konstant i vår mörka lägenhet och mullrade nästan hela tiden, och HÖGT som fan några gånger. Var lagom trött på midsommarmorgonen när Andreas väckte mig vid typ kl 9. En stund senare åkte vi till hans föräldrars hus och började förbereda! De första "gästerna" kom vid 14-tiden och då blev det traditionell midsommarmat och snapsvisor, haha.
Sen lekte vi lite, och drack massor. Och sedan kom resten av folket och vi körde även trekamp och kubb. Älskar sånt, haha! Man borde styra upp såna kamper oftare när man festar.

Sen var det dags för grillning på kvällen, vilket var lite kaosartat kanske, hehe. 20 hungriga personer som skulle grilla sin medtagna mat. Som tur var hade vi massor med plasttallrikar och sådant, men nackdelen var att det hamnade sådant skräp ÖVERALLT. Så jag ägnade en stor del av kvällen till att gå och plocka skräp/burkar/flaskor/diverse saker. Kunde inte riktigt slappna av, så städmanisk som jag är. Glömde till och med bort att dricka, haha! Sen var det plötsligt dags för folk att åka hem, så vi blev färre och färre som satt och chillade i uterummet. Tillslut gick jag till Andreas säng och däckade direkt.

Några av Andreas killkompisar sov där också så på morgonen blev det bakishäng med flötmat! Rätt roligt dock när alla är sådär övertrötta och sköna. Man kan sitta tillsammans i timmar och tjöta om gårkvällen, haha. Tillslut fick vi dock ta tag i städning av HELA huset, som gissningsvis kanske tog tre timmar? Dock hade vi väldigt kul under tiden, tro det eller ej. Hade faktiskt roligare då med grabbarna än vad jag hade under kvällen/natten, haha. Alla var glada trots städningen och sömnbristen. Var även soligt och typ 30 grader så det blev som ett riktigt sommarhäng! Efter städningen var klar hade vi säkert 10 kassar med skräp/burkar/flaskor och annat. Blev lite pant också även fast typ alla kör med tysk öl nu för tiden!

När jag och Andreas väl kom hem till lägenheten började dock världens åskoväder igen. Blixtrade och mullrade konstant fast lite mer på avstånd jämfört med natten innan. Dock stod jag och kollade i fönstret och såg typ 4 riktiga blixtar i himlen, på säkert mindre än 1 minut. Usch!

Sommardagar flyger förbi

PARTY PARTY! Permalink1
Idag var jag tvungen att åka ut till Habo för att lämna tillbaka en kursbok som jag lånat på biblioteket där! Hade lånat om den på internet fyra gånger för jag inte orkade åka ut dit, men nu fick jag inte låna om den mer så var tvungen att åka, haha. 

Passade även på att handla lite smått och gott där. Fanns en klädaffär med lite sommarrea, så där hittade jag en tröja. Sen gick jag in i en hobbyaffär typ som var jätterolig! Fanns allt möjligt. Köpte lite olika reagrejer och även läderband och pärlor till att göra egna armband. Tänkte framförallt göra ett till Andreas, han älskar läderarmband och träpärlsarmband.. Dock lyckas han alltid göra sönder dem med träpärlor, och läderarmband är så JÄVLA dyrt så var perfekt att köpa sånt man kunde göra själv!! Blev även ett till mig, hihi.

Annars då? Helgen gick sjukt snabbt.. I fredags åt jag och Andreas middag här med Erica och Danne, och i lördags kom kusinerna med deras kompisar hit och festade!! Jättekul, vi ses ju inte så ofta. Egentligen var jag inte ens sugen på att festa, men ville verkligen träffa dom och umgås. Så vi drack och förfestade här, och sen drog dom ut på krogen. Jag stannade hemma dock, var inte så sugen på krogen utan var nöjd med "kvalitetstiden" jag fick på förfesten, hihi!


Till top