ammi's

Fynd

SHOPPING Permalink0
Trotsade hösten idag och köpte ytterligare lite sommarkläder! Det var på rea dock, stod att kepsen kostade 89 kr först men i kassan knappade hon in 19 kr! Sen var det "ta 3 betala för 2" på toppar, så betalade faktiskt bara hundralappen för allting. Värt :)

Ooh aah pedagog!

VANLIGA DAGAR Permalink0
Jaha, nu är insparken slut då. Efter åtta fullspäckade dagar, en och en halv liter jägermeister och cirka tusen kronor fattigare. Resultatet blev dessutom en jobbig förkylning, 2 kg fett rikare (efter all alkohol förmodligen), stressutslag på kinden, (det var inget hudvirus iallafall). Och mycket mycket annat. 

Fördelarna är dock såååå många fler än nackdelarna ♥ Har fått massor med nya vänner som har precis samma mål och värderingar i livet som jag har. Har haft en utav de roligaste och mest minnesvärda veckorna i mitt liv. Har stärkt min självkänsla. Har gråtit av både sorg och lycka, har skrattat så jag fått ont i magen, har haft dagsfyllor, har tafsat på Pedsex Park och gjort så många sjuka saker med min älskade insparksgrupp.

Det fanns inte ett öga torrt igår efter avslutningen tillsammans. Det är helt ofattbart att man kan komma så nära varandra på så få dagar ♥ Vår grupp blev som en liten familj, eller rättare sagt STOR familj, men nu splittras vi för att gå in för studierna på riktigt. Men vi ses förmodligen på sittningarna, ÄLSKAR ER!
Bara pedagoger <3


Bästa Gabbi och Elin, på sittningen!
Hittade solglasögonen på marken hahaha..

Blev även "dagens nolla" en dag och fick denna medaljongen! Och nej det var inget negativit ;) vi som inte hunnit läsa några högskolepoäng än är "nollor".. Så jag var dagens bästa nolla! Även Gabbi och Elin blev dagens nolla varsin dag, och Elin blev även nominerad till "årets nolla" av våra faddrar. Bästa!

#sjuk

VANLIGA DAGAR Permalink2
Vaknade upp igår med förkylningen från helvetet, bläääääää.. Skippade föreläsningarna för man klarar inte att sitta tyst där i 3 timmar när man knappt kan andas. Åkte däremot till insparksavslutningen på eftermiddagen när jag kände mig lite piggare! Hade redan betalt 180 kr för det. Skriver mer om det sen.. Ska nämligen till vårdcentralen snart för som grädde på moset har jag förmodligen fått något hudvirus i ansiktet också, kliar som fan och har spridit sig till ett område på ca 5 centimeter nu...... Vidrigt faktiskt.

Rolig bild jag blev taggad i på FB haha! Vårt spex innan nattuppdraget.
 
Till top