ammi's

Näst sista dagen

ALANYA Permalink0
Nu har man ju en gnutta hemlängtan, dock kommer man inte förstå det när man är hemma! Men dagarna börjar se likadana ut, haha.. Party, sleep, repeat? Nej jag skoja, vi har typ bara festat 2 dagar denna veckan!
 
Man börjar anpassa sig sjukt mkt efter detta landet, känns inte som jag varit hemma på en månad. Har börjat hitta hyfsat bra i alanya nu, och när man ser nya svenskar som klagar på värmen så suckar man typ bara, haha!

Godmorgon

ALANYA Permalink0
Typ tredje dagen som vi orkat gå upp till frukosten, hahah, men idag ska vi sola all in. Känns inte som att man gjort det så mycket, bara några timmar på eftermiddagarna isåfall, och då har jag inte ens behövt smörja in mig med solkräm.
 
Ikväll får vi se vad som händer, erica är ju fortfarande sjuk osv. Så himla tråkigt och otur. Man vet inte hur man ska hantera det här nere heller, läkarna gör ju knappt något. Men tur att hon antagligen får tillbaks pengarna för resan..
 

This is the life

ALANYA Permalink0
Känns som det var en månad sen jag var i sverige, börjar glömma hur saker är i sverige haha! Insett en hel del här nere ändå, typ hur bra man kan må. Alla här nere har en annan inställning än i Sverige. När jag är hemma så väntar jag typ bara på bättre tider, när jag är här så är jag mitt uppe i de där bra tiderna. Önskar att det kunde va såhär jämt! Ingen ångest.
 
Det enda hemma jag saknar är typ familjen, vänner osv, men INGET annat. Inser att det enda som blockar mig från att må såhär bra, är jag själv. Att man inte vågar. Skulle verkligen vilja komma iväg från vanliga vardagen ett tag, få ett annat perspektiv på livet precis som jag får här nere. Skulle lätt vilja volontärjobba eller dra iväg som au pair typ,  det enda som blockar är jag själv, att jag inte riktigt vågar!
Till top