ammi's

Valborgsmässoafton

VANLIGA DAGAR Permalink0
Årets mest överskattade dag tyyyp. Försökt hitta roliga, speciella planer tills ikväll men det blir inget speciellt alls. Kommer kännas som en vanlig festkväll, buhu. Dessutom är mina "festbyxor" HELT BORTA. Letat i en vecka efter dem?! Både hos pappa och i lägenheten, förstår inte hur ett par byxor kan försvinna. Igår funderade jag till och med på om någon stulit/råkat få med sig dom från mig, hahah, men antar att jag bara städat undan dom någonstans utan att minnas det. Har suttit som en detektiv i flera dagar och gått igenom mina bilder på mobilen för att se vilken dag jag hade på mig dom senast. Har försökt gå igenom dagarna i detalj för att komma på vart jag kan ha lagt dom, så jobbigt haha. Får väl åka och sista-minuten-shoppa ett par likadana efter mitt läkarbesök senare... Blä, kommer bli en stressig dag. Önskar nästan att jag hade man och barn och bara kunde åka och mysa vid en majbrasa istället.

Var smakråd åt bror igår förresten, vi åkte in till stan för att shoppa kläder åt honom. Var väldigt lyckat :)

Gym med bror

TRÄNING Permalink0
Bäst att gymma med bror så man kan utbyta lite övningar och peppa varandra, hihi. Så synd att han ska flytta till Linköping i sommar :( Är ju som att en liten del av en försvinner, buhu, han är ju som en annan version av mig.


Days like this

VANLIGA DAGAR Permalink0
Sjukt bra dag! Soligt, humöret på topp, shopping och bra sällskap i form av Erica. Vi fyndade verkligen och shoppinggudarna var på vår sida. Visar imorgon! Vi fikade också på Bryggan, så mysigt där precis vid vattnet, speciellt när solen ligger på. Det roliga var också att det kom några killar med ett barn och satte sig bakom oss. Verkade som att dom hade med sig barnet för att använda henne som hundtricket typ?! Flickan var nämligen rätt nyfiken på mig och Erica, så då frågade den unga pappan om hon fick sitta vid oss, sen kom han fram och pratade lite osv. Plus att när vi gick därifrån så sa han till flickan: "Nu får vi ge en slängkyss till tjejerna!". Hahah var så himla sjukt, men charmigt faktiskt. Bättre än hundtricket kan jag säga! 
Till top