ammi's

Ängelholm

VANLIGA DAGAR Permalink0
Haft en toppendag i Ängelholm där det blev släktkalas för lilla farmor som fyllde 87 år! 25 pers blev vi, så det var alla hennes barn och nästan alla hennes barnbarn och barnbarnsbarn. Hihi, fyra generationer. Inte ofta man träffar alla samtidigt sådär. Kanske max en gång om året, om ens det. Hade det iallafall jättetrevligt och umgicks både med stora och små. Blev stylad av mina brorsdöttrar i en app och lekte hänga gubbe med mera! Fullt ös, medvetslös (i bilen hem sedan).

För övrigt har jag sökt jobb idag, wohooo! Det var tydligen akut brist på timvikarier på förskola i mullsjö så jag har skickat iväg några mejl. Hoppas verkligen på lite extrajobb inom det nu, känner mig mer redo än någonsin att jobba lite vid sidan om skolan. När det dessutom gäller ett av de roligaste yrkena i världen så finns det ju inga tvivel. Hoppas jag har förtur eftersom jag pluggar till förskollärare. Åh så sugen på lite jobb ute i verksamheten just nu!

Mitt hjärta smälte av denna text, aww!

Bestulen på mjukisbyxor

OUTFITS/JAG JUST NU, SHOPPING Permalink0
Köpte mig ett par nya mjukisbyxor idag. Egentligen har jag skitmånga, men inga mörka/svarta.. Hade ett par svarta Everlast-mjukisar men de blev stulna i tvättstugan för några dagar sedan. De var dessutom smutsiga när de stals?! Jag tar alltid upp tvätten i en säck och ställer vid tvättmaskinen, sen sorterar jag och kör en maskin i taget. Direkt efter maskinen är klar så torktumlar jag det, för att sedan ta det direkt till lägenheten igen. Så någon har ju alltså rotat i min säck med smutstvätt som stått där och väntat på sin "tur"..

Jag hade tvättpasset på kvällen så jag HOPPAS att det var några fyllon som fick för sig att sno tvätt, och att de sedan ångrade sig dagen efter.. Börjar ju iallafall undra vad det är för folk som bor här.. Någon dag senare upptäckte vi även att en av Andreas favorittröjor försvunnit spårlöst, och den var med på det tvättpasset. Så den blev tydligen också stulen, svettluktandes, haha. Konstigt att tjuven tog både tjej- och killplagg.

Här är iallafall de nya mjukisbrallerna, 75 spänn på HM:s barnavdelning haha! Men det var storlek 170, och jag är ju 165 cm.. De är jättelena med, sånt där gosedjursmaterial typ 😍 (Andreas ville också va med på bild hihi).

Gammal iPad blir som ny

SHOPPING Permalink0
Fyndade verkligen idag! Var inne i en affär i Jkpg som är lite off, de säljer mest kontorsgrejer men även teknik osv.. Så såg jag ett bord där de hade 70% rea på allting, och fick syn på ett rosa skal till iPad med dessutom tilhörande tangentbord inuti!!! Har kollat efter billiga såna länge, för det är just avsaknaden av tangentbord som gjort att jag inte använt min iPad så mycket.. Med 70% kostade skalet cirka 70-80 kr!!! Så ingen är lyckligare än jag just nu. Har ju ingen fungerande bärbar dator så nu kommer ipaden bland annat få följa med till föreläsningar i skolan, så kan jag antecka på den, hihi! Bästa köpet på länge. Min gamla iPad blev som ny verkligen.Till top