ammi's

Grattis papi! ❤️

VANLIGA DAGAR Permalink1
64 år imorgon, men firade honom idag. Åt bison-oxe med hasselbackspotatis, och en himla massa bakelser. Så gott! Söta lilla pappa.. Ska inte sticka under stolen med att man saknar sina föräldrar väldigt mycket när man inte bor med dom längre. Fina pappa har gjort så mycket för mig och Isak efter skilsmässan också ❤️

Mamma är såklart minst lika saknad. Jag och Andreas åkte till henne igår och sov över tills idag, sedan tog vi med Isak till pappa i Mullsjö och firade honom idag då. Mysig familjehelg! Önskar dock att jag hade hunnit besöka dreamhack, men blev inte så med tenta och linköpingsbesök. Hade ingen som ville följa med till DH heller, buhuu 😞Vart är du sömn?

INREDNING Permalink1
Klockan är 03, försökt sova i 2-3 timmar.. Kunde ju lika gärna fortsatt plugga de timmarna eftersom jag har tenta klockan 08 imorgon (!!!).. Hoppas det går bra trots att jag inte verkar få någon sömn, hoppas jag är klarvaken i huvudet då ändå pga tenta-adrenalin.. Vill bara åka iväg till Gran Canaria nu. Playa del Inglés blev det för övrigt, glömde skriva det! Vill dit nu nu nu..

Adventsljusstaken är inte bara nedräkning till julafton i år.. Tredje advent åker vi, hihi.

16 december drar vi!

VANLIGA DAGAR Permalink3
Äntligen bokat vinterns resa med min favoritkille! Vi pratade länge om att åka i november, men jag skulle inte kunna matcha det med skolan.. I förr går natt satt vi och kollade på resor igen och insåg att det fanns en möjlighet att åka den 16:e december, så vi spontanbokade! Åker på sista skoldagen innan jullovet, men den verkade oviktig så det gör nog inget om jag missar den! Sen kommer vi hem dagen innan julafton, helt perfekt. Längtar så galet mycket. Kan knappt tro det är sant att jag och killen jag är så sjukt kär i ska åka till Gran Canaria helt själva, och bara njuta av varandra och resan. Åååh. Hoppas bara det är lite soligare än förra gången jag var där, så vi kan njuta av solen och värmen också!


Till top