ammi's

Dont want this summer to end

VANLIGA DAGAR Permalink0
Sjukt depp och otaggad på livet idag. Det är som att något verkligen sugit musten ur mig. Misstänker dock att det beror på tjejvecka och efter-festival-depression. 
Att sommaren snart är slut gör ju inte det hela bättre. Mår så mycket bättre på sommaren. Bättre självförtroende, bättre motivation, ALLT.

Summer.. Skin gets darker, hair gets lighter, water gets warmer, drinks get colder, music gets louder, nights get longer, life gets BETTER.


Basta Kvarn

VANLIGA DAGAR Permalink0
Istället för frukost idag blev det en räkmacka med pappa på Basta Kvarncafé, gooottt.

Depression japp

EMMABODAFESTIVALEN Permalink0
Fyfan vad tomt att vara hemma igen! Man inser alltid i efterhand hur roligt man hade det. Varför blir det så? När man är där så vill man helst åka hem på grund av att man är så trött, och när man väl är hemma så går man in i värsta depressionen för att man vill tillbaks. Ååhhh! Älskade Emmaboda.

Hade världens goaste campgrannar i år, på alla håll typ. Alla är så trevliga mot alla på E-boda.. Sedan fick jag se en utav mina favoritartister, Paul Kalkbrenner ♥ 
Träffade också Frej Larsson sista morgonen, en av sångarna i Maskinen! Fattade inte att det var han först. Jag och Erica råkade sitta vid samma bänk som honom, och han frågade då om vi hade tändare. Fan att vi inte hade någon!
Dessa glowstick-människor alltså, hahah..


Skumt bad


Kojaaaaan! (Som man dock hatar vid 5-tiden på natten när man försöker sova. Hög bas som fan plus
väääldigt repetiv musik).


Erica och Isak... som för övrigt tog en klunk av t-röd..


Bonga


Lustgas-patron! Testade faktiskt lustgas en utav kvällarna, det är en laglig "drog" och finns att köpa på biltema, så varför inte.. Kan säga att det var typ 30 sekunder i paradiset. Omgivningen bara försvann kändes det som, och glädjen bara sköljdes över en!


Vackeeeert

Hahah, rätt roligt faktiskt. Vår kompis Isak var typ anti-feminist, han sa bland annat att han inte lyssnar på kvinnor eller tar order ifrån dom. Han tyckte att kvinnan ska lyda mannen osv, hahahah.. Sedan lyckades han att somna när vi satt och chillade, och han hade visat att han hade spritpennor med sig, (dumt nog). Så han fick sig en liten målning! Tycker den var väldigt snäll dock ;)

 
Till top