ammi's

Insparksfestivalen

PARTY PARTY!, VANLIGA DAGAR Permalink0

Idag har man varit lite småsliten! Framför allt för man sovit väldigt lite de två senaste nätterna, alkoholintaget har varit lagom ändå. Igår var det ju som sagt insparksfestivalen på högskoleområdet! Jag, Andreas, Lukas, Danne och Hampus var där. Danne och Hampus "smugglade" vi in, för de är ju inte studenter. Det var inte så svårt ändå! Det var helt SINNES mycket folk där. Vi kom vid 20-tiden typ och redan då var det långa köer till toaletterna. Senare på kvällen var det verkligen trångt överallt.. Och området är ändå stort lixom. Köerna till toaletterna och baren var typ oändliga. Måste varit flera tusen pers där, så det var rätt fett!

Blev väldigt besviken på scenen och musiken dock. Ljudsystemet var nog nåt av det sämsta jag varit med om på festival. Kollade bara på Panda da panda och man hörde knappt alls vad han sjöng, och musiken lät väldigt konstig. Måste varit något "fel" med inställningarna på högtalarna osv, eller så var det bara uselt ljudsystem! Vi drog därifrån vid 22:30-tiden kanske, för Andreas mådde lite dåligt (inte pga alkohol, det var något annat).

Drog hem till lägenheten efter en stund och fortsatte festa där! Det eskalerade dock, hehe. Killarna shottade slivovica som Andreas köpt med sig från Kroatien. Så de blev liiiiite fulla. En rolig grej som hände var att Danne mådde lite dåligt och däckade inne på toan, och han vägrade typ flytta på sig, hahah. Så vi fick gå på toaletten nere i källaren resten av kvällen/natten, och lampan är typ sönder där nere så det är helt kolsvart, och varje gång glömde man mobilen också så vi alla typ virrade runt och gick in i väggar/dörrar och skit 😂
Sammanfattningsvis är jag nöjd med kvällen ändå! Vet inte riktigt om vi är med på insparken något mer dock, jag funderar på att åka till mamma imorn till onsdag eftersom jag har studiedagar. Andreas verkade inte heller så taggad på att festa mer, han har lite längre skoldagar än mig också!

Till top