ammi's

Kinda like this

VANLIGA DAGAR Permalink0

Gäller att njuta de få tillfällen man känner att man är "nöjd" med tillvaron, haha! För första gången i livet känner jag att jag kanske klarar att jobba till 65-årsåldern utan att dö ändå, och mitt val av utbildning var helt rätt, tack och lov! Jobbar ju ungefär halvtid nu på samma avdelning, alltså småbarnsavdelning på förskola. Måste säga att jag ser verkligen fram emot att komma till jobbet och träffa barnen och kollegorna!! Så himla värt när man hittar ett jobb man tycker är roligt ❤️ Kommer bli skittufft att gå tillbaka till studierna sen igen, hemskt att lämna ett jobb som man känner sig så hemma på, buhu.. Aja nog om det! 


Annars då? I helgen var mamma, lillebror och Milton på besök 😍 Blev så glad att de ville komma hit på en dagstur, saknar dom så mycket! Svårare att åka till dom nu när man inte vet när man blir inringd till jobb osv.. Vi käkade iallafall på Bada Bing (hamburgerrestaurang). Andreas var med också. Det är typ Jönköpings populäraste restaurang och mamma och Isak tyckte det var sjukt gott, så det var jättekul!

Haft lite spa-kväll, imorgon vankas 8 timmars jobb! Dom svarta ansiktsmaskerna är sjukt bra för övrigt, gör så JÄKLA ont att dra bort men definitivt värt det eftersom huden blir lenare än en babyrumpa 😍
Till top